Cava Guilera

Verema + tast de 25 varietats de raïm

Dia: 10 de setembre

Hora: De 11:00 a 13:00h

Descripció: A Cava Guilera entenem l’enoturisme com una forma sostenible i creativa de conservar la singularitat dels nostres paisatges mediterranis. Oferim experiències culturals tranquil·les i saludables amb grups reduïts.

Vols tastar 25 tipus de raïm?

Tenim una vinya – col·lecció amb més de 25 varietats, cadascuna amb les seves peculiaritats i molta personalitat. Si vens a celebrar la verema amb nosaltres, tastaràs les 25 varietats de raïm a peu de vinya i gaudiràs de les explicacions de Pere Guilera, l’Home Cep. El Pere és un entusiasta de la vinya i els paisatges del Penedès i l’experiència verema +25 és un dels nostres productes estrella. Completarem l’experiència amb una copa de cava a les nostres terrassetes amb encant entre vinyes.

I si vols una experiència encara més rodona, pots reservar un cistell de picnic delicatessen de pagès pensat per a 2 – 3 persones: Ampolla de Cava Guilera Gran Reserva + Patates, olives i secallona de Ca l’Estevet + Taula de formatges delicatessen Xerigots + Paté rústic de Gall del Penedès Mallart + Carquinyolis i amatllons Simón Coll.

Les places són limitades, fes la teva reserva ara!

Contacte: 93 899 30 85 – info@cavaguilera.com

Preus tast 25 raïms: 20 € / De 8 a 18 anys: 10 € / Menors 8 anys: gratuït

Extra cistell picnic delicatessen de pagès (per a 2 – 3 persones): 60€.

Direcció d’inici de l’activitat: Cava Guilera. Camí de Ca l’Artigas s/n, 08739 Lavern, Barcelona (Google Maps)

Entrades limitades