Rovellats

La xef Berta Saura
La cantant Sandra Bautista

Passejada a la vinya, dinar i música en viu

Dia: 25 Setembre

Hora: De 11:30 a 16:30h

Descripció: Dissabte 25 de setembre t’espera un dia inoblidable a Rovellats. Ha arribat el temps de la verema i és una gran festa per a nosaltres, els dies de treballar de sol a sol, amb la il·lusió i satisfacció de recollir el fruit de l’esforç de tot l’any. Vols que t’expliquem com està sent enguany? 

Un passeig per la vinya ens ajudarà a entendre com d´important és el carinyo i cura dedicat al llarg de l’any al cep perquè aquest ens doni els gotims més aromàtics, amb l´equilibri perfecte de polifenols, sucres i acidesa per fer els nostres vins base que després seran grans i elegants caves . 

Us explicarem la història de Rovellats, un antic i encisador llogaret amb orígens al segle X i on, al llarg dels segles, degut a la seva proximitat amb el riu Foix, els metalls tendien a “rovellar-se”! Amb els segles es convertiria en el celler de cava que el nostre avi va fundar ara fa ja mes de 100 anys. 

No ens faltarà una copa de vi blanc ben fresquet per alleugerir-nos el passeig! 

Un cop ja tornem al celler ens esperarà un bon dinar pica-pica als nostres jardins elaborat per la Berta Saura d’Art de Cook i acompanyat pels nostres vins i caves. 

I després dels postres gaudirem d’un concert en directe d’una de les veus més encisadores que es poden trobar al panorama musical català actual: la Sandra Bautista. Guanyadora del concurs Sona 9 al 2018 i havent aparegut a Tv3 en varies ocasions, la seva música ens proposa un viatge des de l´arrel de les cançons amb lletres carregades de poesia i contingut i unes melodies i harmonies treballades de manera meticulosa. 

A Rovellats us estem esperant el 25 de setembre. Aquesta verema serà una festa per tots els sentits. No us la perdeu!

Contacte: 699 42 84 43 – enoturisme@cavarovellats.com

Preu: 59€ per adult / 35€ fins a 17 anys

Direcció d’inici de l’activitat: Finca Rovellats, Carretera de la Bleda, 08731 Sant Martí Sarroca (Google Maps)

Entrades limitades