Carol Vallès

Verema a Carol Vallès: Collita, tast i brunch

Dia: 10 de setembre

Hora: De 12:00 a 14:00h

Descripció: La verema és una època molt especial pel celler, quan recollim el fruit i el treball de tot l’any. És l’inici del procés d’elaboració dels nostres caves, i volem que visquis la seva màgia amb nosaltres. 

Amb aquesta activitat, et convidem a gaudir d’una experiència exclusiva de verema. Podràs collir tu mateix el raïm de les nostres vinyes, emportar-te’l a casa!, tastar el raïm acabat de collir, premsar-lo en una premsa manual, degustar-ne el most i gaudir d’un fantàstic esmorzar amb un tast de quatre caves.

Aquesta activitat permet submergir-se en la història del cava i en la cultura de la seva elaboració, i gaudir d’un esmorzar amb productes de la terra al costat de les espectaculars vinyes del celler.

L’activitat inclou: Visita guiada per les vinyes amb collita i tast de raïm. Taller de collita, premsat de raïm i tast de most Explicació del procés artesanal d’elaboració del cava i visita als cellers. Tast comentat de quatre caves. Esmorzar amb pa amb tomàquet, oli Km0, carquinyolis artesans, formatges i embotits.

Contacte: 93 898 90 78 – visites@cellerscarol.com

Preu: 26 €/persona

Direcció d’inici de l’activitat: Cellers Carol Vallès. Can Parellada, Corral del Mestre, s/n, 08739 Can Cartró-Subirats (Barcelona) (Google Maps)

Places limitades